OVER ONS

30 jaar geleden al zaten we op dezelfde school en in onze "studententijd" hebben we onze eerste stappen in de horeca gezet. In 2000 werden we collega's bij hetzelfde bedrijf in de automobielsector. In onze vrije tijd behaalde Joeri zijn koksdiploma en reisde Tamara als internationaal reisleider Europa rond. De reismicrobe zit in ons bloed. Drie jaar geleden sloeg de vonk tussen ons twee echt over en kort daarna stapten we in het huwelijksbootje. Tijdens "Corona" hebben we samen de knoop doorgehakt. Bij onze zoektocht naar "een ander" leven kwamen we steeds terug in Kreta... weg van de drukte, rust vinden in eenvoud, natuur, cultuur en (h)eerlijke food. Wij zijn dan ook bijzonder trots dat we de nieuwe eigenaars mogen zijn van Villa Metochia en met goedkeuring van onze 4 kinderen onze droom met jullie kunnen delen.

  • Villa Metochia is bereikbaar vanuit de twee luchthavens Heraklion en Chania op ongeveer gelijke afstand ( 1 uurtje rijden).  

  • Neem de tijd om te genieten. Kreta heeft een uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Spectaculaire zeezichten, traditionele dorpen, glorieuze steden.

  • Prijzen en beschikbaarheid zijn te bekomen via ons contactformulier.
  • Minimumverblijf van 7 nachten in het hoogseizoen.
  • Autoverhuur : https://www.goedkope-huurauto.be of  https://www.interhellas.gr